Rektör'e övgüler

AK Parti Milletvekili Kurt ve İl Başkanı Karadağ, Rektör Alkan'ın çalışmalarını övdü

24 Kasım 2017 Cuma 16:12
Rektör'e övgüler

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM Sağlık, Aile ve Çalışma Komisyonu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ve AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette üniversitenin projelerine ilişkin görüşmelerde bulunuldu.

Üniversite bünyesinde gerçekleştirilen çalışmaların bölgenin kalkınmasına büyük ölçüde katma değer sağladığını belirten AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Rektör’le göreve geldiği günden beri birçok ortak çalışmayı birlikte gerçekleştirdiklerini, bundan sonrasında da ortak çalışmalarının devam edeceğine inandığını vurguladı.

Üniversiteyi toplumun her kesimine kapılarını açtığını ve ilimizin tüm paydaşlarıyla yakın iş birliği içerisinde olduğunu belirten AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ da, tüm insanlığa fayda sağlamak ve ilimizin gelişimine katkıda bulunmak amacıyla Hitit Üniversitesi’nin tüm hızıyla çalışmalarına devam ettiğini, bu konudaki gayretlerinden dolayı Alkan’a teşekkür etti.

Rektör Alkan ise ilimizin sanayi ve Ar-Ge bakımından büyük bir potansiyele sahip olduğunu ifade ederek, toplumların gelişmesinde üniversitelerin vazgeçilmez bir unsur olduğu düsturuyla hareket eden üniversitenin başta bulunduğu bölge ve ülke olmak üzere tüm insanlığa yarar sağlama düşüncesiyle başlatmış olduğu çalışmaları aralıksız bir şekilde sürdüreceğini vurguladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.