Rektör sanayiciyle buluşuyor

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, sanayicileri ziyaret etmeye başladı.

22 Ocak 2020 Çarşamba 10:01
Rektör sanayiciyle buluşuyor

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, sanayicileri ziyaret etmeye başladı.

Rektör Öztürk'ün üniversite-sanayi iş birliği kapsamında ortak projeler üretmek, iş birliklerini artırmak ve Ar-Ge çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla sanayicileri ziyaret ettiği belirtildi. Ziyaretlerde ortak projeler üreterek şehre, bölgeye ve ülkeye katma değer sağlayabilecek çalışmalara dair fikir alışverişinde bulunulduğu ifade edildi.

Rektör Öztürk, Bilgi İşlem Daire Başkanı İsmail Eker ile birlikte dün ve bugün Yağmaksan Makine, Duduoğlu Çelik Döküm, Armor Isı Transfer ve Arsan Makine, Kömürcü Toprak Sanayi ve Yetsan Oto Radyatörü ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Rektör ve Eker'in sanayicileri ziyaretleri sürecek.

Son Güncelleme: 22.01.2020 15:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Süper 2020-01-22 11:45:59

Çorum, nihayet süper bir bürokrat gördü. Çorum uçacak inşaAllah.

Avatar
Hareket li 2020-01-22 12:38:35

Bir kaç gün önce eski simit sarayında otururken gördüğüm kişi rektöre benziyordu.Doğru mu gördüm?Yoksa benzettim mi?Süper bir bürokrat olduğu kanaatinde değilim.Sadece AKP li ve ekipten olduğunu düşünüyorum.Bir ülkücü gelseydi,fikrimiz değişirdi.

banner165