Rektör TSO’nun desteğinden memnun

Hitit Üniversitesi Rektörü ve Çorum Vakfı Başkanı Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Ticaret ve...

13 Temmuz 2015 Pazartesi 16:56
 Rektör TSO’nun desteğinden memnun


Hitit Üniversitesi Rektörü ve Çorum Vakfı Başkanı Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek, vakfa sağlanan katkılardan dolayı teşekkür etti. Vakıf yöneticileri Mustafa Yağlı, Mustafa Bilgin ve Naki Çolak’ın da katıldığı ziyaretlerde konuşan Prof. Dr. Alkan, bu yıl 94 öğrenciye burs verildiğini söyledi.


2014-2015 eğitim-öğretim yılında her bir öğrenciye 150 TL aylık burs verildiğini belirten Prof. Dr. Alkan, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nın; vakfın en büyük finans kaynaklarından bir tanesi olduğunu hatırlatarak, “Ticaret ve Sanayi Odamızın yanı sıra iş adamlarımız, ilimizin ileri gelenleri, hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla her yıl onca öğrencimizin eğitimine destek sağlıyoruz. Vakfımıza katkı sağlayan başta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sayın Çetin Başaranhıncal olmak üzere bütün destekçilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Desteğin bundan sonraki yıllarda da devam etmesini temenni ediyorum” dedi.


Çorum TSO’nun yalnızca Çorum Vakfı’na değil, Hitit Üniversitesi’ne de her konuda destek olduğunu belirten Prof. Dr. Alkan, “TSO’nun desteğini her alanda görüyoruz. Çorum’u ilgilendiren meselelerde her zaman bizimle birlikte oldular, tekliflerimizi geri çevirmediler. Bu vesileyle, Çorum TSO yönetim kurulu üyelerimiz ile meclis üyelerine şahsım ve üniversitem adına şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.


TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal ise, oda olarak doğrudan burs vermediklerini, bursların Çorum Vakfı aracılığıyla dağıtıldığını söyledi. Vakfın ilgili kurullarının, bursiyer öğrenci belirleme ve burs dağıtımında hassasiyet ve hakkaniyetle çalıştığını anlatan Başaranhıncal, “Öğrencilere katkı sağlayarak, bir nevi kendi geleceğimize yatırım yapmış oluyoruz.  Dolayısıyla burs anlamında katkımız imkanlar ölçüsünde bundan sonraki yıllarda da devam edecek” diye konuştu.


Başaranhıncal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Vakfımıza bugüne kadar hizmet etmiş bütün yöneticilerimize teşekkür ediyorum” dedi. 



Son Güncelleme: 13.07.2015 16:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.