Rektör’den Ömer Derindere’ye ziyaret

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, işadamı Ömer Derindere’yi ziyaret etti.

30 Eylül 2013 Pazartesi 10:03
 Rektör’den Ömer Derindere’ye ziyaret


Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, işadamı Ömer Derindere’yi ziyaret etti.

Ziyarette, Hitit Üniversitesi’nde hayata geçirilen çalışmalar hakkında Derindere ile bilgi paylaşımında bulunan Rektör  Reha Metin Alkan, geçtiğimiz seneden verdiği burslardan dolayı teşekkür etti. Yeni kurulan üniversitenin Çorum gönüldaşlarının maddi ve gönül destekleriyle çok kısa sürede büyük mesafeler katettiğini ve sadece bölgemizde değil ülkemizde de farkındalık oluşturduğunu, dünyanın pek çok üniversitesi tarafından da işbirliği için tercih edilmeye başlandığını belirten Alkan, Ömer Derindere’ye ilimize ve üniversitemize verdiği katkılardan dolayı teşekkür etti.

Hitit Üniversitesi’nde yapılan çalışmalardan ve ilimize kattığı dinamizmden büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Ömer Derindere, bu yıl itibariyle Hitit Üniversitesinin 40 öğrencisine burs vereceklerini ve üniversitenin gelişmesi için hep birlikte gayret etmemiz gerektiğini ifade ederek, şu ana kadar yapılan başarılı çalışmalardaki emeklerden dolayı Rektör Alkan’a ve tüm üniversite personeline teşekkür etti.





Son Güncelleme: 30.09.2013 10:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.