Rektörlük için başvurular başladı

Aralarında Hitit Üniversitesi’nin de yer aldığı 11 üniversiteye rektör ataması yapılacak.

12 Nisan 2019 Cuma 12:14
Rektörlük için başvurular başladı

Aralarında Hitit Üniversitesi’nin de yer aldığı 11 üniversiteye rektör ataması yapılacak.
Rektör adayları için başvurulan 12 Nisan itibariyle başladı, son başvuru tarihi 26 Nisan 2019 olarak belirlendi. Cumhurbaşkanlığı Kararnamelerinde rektör adayları için belirlenmiş olan şartları taşıyan adaylar başvuruda bulunabilecek.
Hitit Üniversitesi’nin yanı sıra Adıyaman Üniversitesi, Aksaray Üniversitesi, Amasya Üniversitesi, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Düzce Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Ordu Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi ve Yozgat Bozok Üniversitesine rektör ataması yapılacak.

Bilindiği üzere iki dönemdir Hitit Üniversitesi Rektörlüğü görevinde bulunan Prof. Dr. Reha Metin Alkan'ın süresi 17 Mayıs'ta sona eriyor. 

Son Güncelleme: 12.04.2019 12:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çorumlu 2019-04-12 16:57:04

reha beye çalışmalarından dolayı teşekkürler. çoruma veteriner ve hukuk fakültelerini inşaAllah yeni gelecek rektör kazandırır. en büyük arzumuz.