Sabah Namazı ödülü

İmam Hatip Okullarında öğrenim gören öğrencilere yönelik “Sabah namazı buluşmaları” final programıyla sona erdi.

14 Haziran 2019 Cuma 20:22
Sabah Namazı ödülü

Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan ve Sungurlu İmam Hatip Okulları tarafından organize edilen, İmam Hatip Okullarında öğrenim gören öğrencilere yönelik “Sabah namazı buluşmaları” final programıyla sona erdi.
Ulu Cami'de düzenlenen final programına İlçe Müftüsü İbrahim Köksal, Şube Müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Öğrenciler Cuma namazı öncesinde 27 hafta boyunca öğrendikleri ayet ve hadisleri okurken, namaz sonrası 27 hafta sürekli gelen 19 öğrenci bisiklet ile ödüllendirildi.
Yapılan açıklamada, "2018-2019 eğitim öğretim yılında da 27 hafta boyunca devam eden sabah namazı buluşmaları programımızı Cuma namazı sonrası yaptığımız programda sonuçlandırdık. Sabah namazı sonrası çorba ikramlarında ve bisikletlerin temininde yardımı bulunan ve buluşmalarımıza iştirak eden öğrenci, veli, öğretmen ve idarecilerimizden Allah razı olsun" ifadeleri kullanıldı.

İHA

Son Güncelleme: 15.06.2019 11:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.