Sektörü uzmanından dinlediler

Ziraat Katılım Bankası Müdürü Gökhan Esenyel, Bankacılık ve Sigortacılık Programı öğrencileriyle buluştu

15 Aralık 2017 Cuma 15:39
Sektörü uzmanından dinlediler

Ziraat Katılım Bankası Müdürü Gökhan Esenyel, Üniversite-Sektör Buluşmaları Programları kapsamında, Bankacılık ve Sigortacılık Programı öğrencileriyle bir araya gelerek, katılım bankacığı yolunda kariyer gelişimi konusunda söyleşi gerçekleştirdi.

Programa Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkanı Öğretim Görevlileri Recep Çakar, Sema Poyraz can ve Bankacılık ve Sigortacılık Programı öğrencileri katıldı.

Gökhan Esenyel, öğrencilerin eğitim öğretim döneminde iş hayatına nasıl hazırlanması gerektiklerini özetledi. Öğrencilik dönemlerinde kendilerini geliştirmeleri için hangi yolları izlemeleri gerektiği konusunda örneklerle kariyer süreçlerinden bahsetti.

Ayrıca iş başvurusu aşamasında mülakat süreçlerinin nasıl işlediği, değerlendirmelerin hangi kriterlere göre yapıldığı ve sonuçlandırıldığı konularına açıklık getirdi. Karşılıklı soru cevap kısmında ise öğrenciler çeşitli sorular yönelterek sektör ve sektöre hazırlık süreçleri hakkında bilgi edindiler.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Işık da, reel sektör ile işbirliğini çok önemsediklerini, bu nedenle birçok teknik gezi ve söyleşi programladıklarını belirterek, söyleşi isteklerini geri çevirmeyen Çorum Ziraat Katılım Bankası Müdürü Gökhan Esenyel’e teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.