Sempozyum sonrası doğa yürüyüşü

Hitit Üniversitesi, İskilip Kaymakamlığı, İskilip Belediyesi işbirliği ile 9-11 Ekim 2014 tarihleri arasında...

11 Ekim 2014 Cumartesi 17:17
 Sempozyum sonrası doğa yürüyüşü


Hitit Üniversitesi, İskilip Kaymakamlığı, İskilip Belediyesi işbirliği ile 9-11 Ekim 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen “Her Yönüyle İskilip: Dünü, Bugünü, Yarını” adlı sempozyum değerlendirme oturumunun ardından sona erdi.


Başkanlığını Devlet Eski Bakanı Prof. Dr. Abdulhaluk Çay’ın yaptığı değerlendirme oturumunun üyeleri Prof. Dr. Mustafa Aşkar, Prof.Dr. Muhittin Eliaçık, Prof. Dr. Gülseren Elmas Arslan, Prof. Dr. Mustafa Arslan ve Prof. Dr. Mehmet Canlı sempozyumda ele alınan ana başlıkları değerlendirdiler. Oturum Başkanı Abdulhaluk Çay,sempozyumla İskilip tarihine önemli bir not düşüldüğüne dikkat çekti.


Oturuma katılan Kaymakam Şuayib Gürsoy ve Belediye Başkanı Recep Çatma birer konuşma yaptı. Başkan Çatma, çok verimli bir sempozyum gerçekleştirildiğini sempozyum sonucunda çıkan bilgileri belediye faaliyetlerinde esas alacaklarını belirterek, başta akademisyenler olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür etti.


Kaymakam Şuayib Gürsoy ise, başarılı ve verimli bir sempozyumun gerçekleştirilmiş olmasının onurunu yaşadıklarını, bu tür organizasyonların ileriki yıllarda da değişik başlıklar altında yapılmasının İskilip’in geleceğine ışık tutacağına inandığını belirtti. Gürsoy, bilim adamlarına, katılımcılara ve emeği geçenlere teşekkür etti. Sempozyum sonunda 11 Ekim Cumartesi günü doğa yürüyüşü tertiplendi. Her Yönüyle İskilip Sempozyumu kısa süre sonra kitap halinde yayınlanacak.




Son Güncelleme: 11.10.2014 17:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.