Seri üretime geçtiler

Osmancık İMKB MTAL seri ahşap oyuncak üretimine başladı.

15 Ocak 2019 Salı 16:54
Seri üretime geçtiler

Osmancık İMKB MTAL ahşap oyuncak üretimine başladı.

Osmancık İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Tökel, İMKB MTAL Müdürü, öğretmen ve öğrencilerle birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Ali Büyük’ü ziyaret etti.

Okul öncesi öğrencilerin fiziksel ve zihinsel gelişimine katkı sağlayan b oyuncakları üreten Osmancık İMKB MTAL Müdürü ile öğretmen ve öğrencilerine teşekkür eden  Büyük, “Daha önce sadece yurt dışından gelen ve yüksek maliyeti olan bu oyuncakların ilimizde üretiliyor olması sevindirici. Plastik ve kimyasal madde içermeyen, meyve boyaları kullanılarak üretilen bu oyuncakları çocuklarımız güvenle kullanabilecekler. Aynı zamanda bu oyuncaklar çocuklarımızın zihinsel gelişimine katkı sağlarken kas gelişimlerine de destek olacaktır.”dedi.

Bu arada seri üretime geçilen ahşap oyuncakların önceden talep eden anaokullarına dağıtımı yapıldı.

Son Güncelleme: 15.01.2019 17:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.