Sertifikalı eğitim aldılar

Lena Danışmanlık, Aktif Yaşam Kulübü üyelerine ‘Farkındalık, Hafıza Teknik ve Yöntemleri ve Etkili İletişim ve Sunum Teknikleri’ ile ilgili sertifikalı eğitim verdi.

28 Haziran 2013 Cuma 19:12
 Sertifikalı eğitim aldılar

3 günlük eğitimin öncesinde bir konuşma yapan eğitmen Mustafa Ömür Dinç, “Lena Danışmanlık olarak aile, eğitim, kariyer, imaj ve kurumsal danışmanlıklar veriyoruz. Mekanımıza baktığınızda dışardaki minigolf sahamız vb. şeyleri görüyorsunuz. Dikkat eden arkadaşlar, santranç takımı olmadığını farketmiştir. Bunun nedenini de söyleyeyim; santranç her danışmanlık şirketinin kullandığı ve gelenlerin genelinin de bildiği bir oyun haline geldi. Biz ona karşı olarak Çin geleneğinden gelen ‘Go’ ve Göktürk geleneğinden gelen ‘Mangala’yı kullanıyoruz. Lena olarak sloganımızı logomuz da görmüşsünüzdür. Sloganımız Lena Değişim Zamanı. İşte bunu Çorum'da yapmaya çalışıyoruz. 3 günlük eğitim sonunda kendinizdeki gelişmeleri siz de farkedeceksiniz.” dedi.

Yoğun tempolu ve pratik ağırlıklı geçen 3 günlük eğitimin sonunda katılımcılara sertifikaları verildi. Sertifika töreninin ardından Lena Danışmanlık Merkezi’nde barbekü ve fasıl yapıldı.

Aktif Yaşam Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Semih Kızıldağ, eğitim sonunda yaptığı konuşmada, şunları dile getirdi; “Lena Danışmanlık ailesine teşekkürü borç biliyorum. Arkadaşlar başlangıçta acaba sıkıcı geçecek mi, eğitim bize ne kadar katkı sağlayacak gibi sorular soruyorlardı ama eğitim bittiğinde bu endişelerin memnuniyete dönüştüğünü gördüm. Bunu sağlayan Ömür Dinç hocam başta olmak üzere Leyla hoca, Nagihan hoca ve Onur hocamıza çok teşekkür ediyoruz. Onlarla tanışmak ve bu güzel ortamda olmaktan çok mutlu olduk ve umarım sık sık görüşürüz.”





Son Güncelleme: 28.06.2013 19:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.