Seviye Dergisi’nden yıl sonu gezisi

Seviye Dergisi Dershaneleri ve Hacı Bektaş Anadolu Kültür Vakfı Çorum Şubesi’nin işbirliğiyle Kapadokya ve Hacıbektaş’a gezi düzenlendi.

18 Haziran 2013 Salı 15:00
 Seviye Dergisi’nden yıl sonu gezisi


Öğrencilerin moral ve motivasyonlarını düzeltmenin yanı sıra onlara ülkemizin tarihi ve turistik yerlerini tanıtmak amaçlı yapılan geziye öğrenciler, öğretmenler, dershane ve vakıf yöneticileri katıldı.

Avanos, Ürgüp ve Göreme’yi gezen kafile daha sonra Hacıbektaş Dergahı’nda kabir ziyareti de yaptı. Yemek molasının ardından Çilehane’yi de gezen kafile, Aşık Mahzuni Şerif'in mezarı ziyaret etti. Delikli taştan geçen öğrenciler hediyelik eşyalar alıp, gezinin her anını fotoğraflarla ve videolarla ölümsüzleştirdiler.

Dershane Müdürü Durmuş Öztemir, “Bizler eğitim kurumu olarak zaman zaman  gezi, seminer, eğlence vb. sosyal etkinlikler düzenleyerek çocuklarımızı sosyal yönden de hayata en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. Yaz döneminde dershanemizde çeşitli etkinlikler planladık. Bunlar basketbol, voleybol, satranç, saz, resim, heykel, ebru ve İngilizce kurslarıdır. Kayıtlar dershanelerimizde yapılmaktadır. Özellikle ebru kursuna yetişkinlerden de büyük talep aldık. Bölge halkımızın çocuklarını bu etkinliklere göndermesini, hatta kendileri de katılarak bizlere destek olmasını bekliyoruz. Unutmayalım ki her şey çocuklarımızın geleceği için yapılmaktadır.” dedi.




Son Güncelleme: 18.06.2013 15:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165