SINPAŞ imzalı okul 1 yılda bitecek

Vali Sabri Başköy, hayırsever işadamı ve SİNPAŞ GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik tarafından yaptırılan Hitit Üniversitesi...

02 Ekim 2013 Çarşamba 15:36
 SINPAŞ imzalı okul 1 yılda bitecek

Vali Sabri Başköy, hayırsever işadamı ve SİNPAŞ GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik tarafından yaptırılan Hitit Üniversitesi Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu inşaatında incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında Alaca Kaymakamı Ayhan Yazgan, Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, İlçe Emniyet Müdürü Tamer Azem Arslan da hazır bulundu.

4 Blok’tan oluşan kampüs içerisinde, kız ve erkek öğrenci yurtları ile öğretim elemanı lojmanları bulunan, toplam 9186m² kapalı alana sahip Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu’nda incelemelerde bulunan Vali Başköy, inşaat şefi Sami Karataş’dan bilgi aldı.

Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu’nun 5 kat olarak planlandığını, bir kat olarak yapılacağını ve her katın 3800m² ilave kapalı alan kazandırdığına dikkat çeken Vali Başköy; “Yüksekokulumuzun temeli oldukça sağlam yapılıyor. Şantiye şefimizin de ifade ettiği gibi yüksek okulumuzun inşaatı 1 Eylül 2014’te tamamlanacak. 9186 m² kapalı alana sahip okulumuzun tamamlanması ile Alaca ilçemiz güzel bir yüksekokul külliyesi bir kampüs kazanacaktır. Bu vesileyle yaptığı hayır için SİNPAŞ GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik’e bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.

Alaca Meslek Yüksekokulu projesi üzerinde incelemelerde bulunan Vali Başköy, işçilerle bir süre sohbet etti ve leblebi ikram etti.





Son Güncelleme: 02.10.2013 19:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.