Söz verdiler, kampanyayı başlattılar

Sungurlu'da köy okullarına kitap, kırtasiye malzemesi ve giyecek yardım kampanyası başlatıldı

08 Ocak 2018 Pazartesi 11:10
Söz verdiler, kampanyayı başlattılar

Sungurlu İlçe öğrenci başkanı Burak Aztekin, köy okullarına kitap, kırtasiye malzemesi ve giyecek yardım kampanyası başlattıklarını söyledi.

Öğrenci Başkanı Burak Aztekin, "İlçe Öğrenci Meclisi Başkanı seçildiğim gün bu kampanyanın sözünü vermiştik. Köy okullarına yardım kampanyamızı başlatmış bulunuyoruz. Bizim inandığımız bir şey var. Kerpiç temeller üzerine çelik binalar kurulmaz. Köylerimiz bizim temelimizdir. Köylerde eğitim gören kardeşlerimizin eğitim-öğretim seviyelerini bir adım daha ileri götürebileceksek, bu bizim için zaferdir" dedi.

Sungurlu Fen Lisesi, Haydar Öztaş Anadolu Lisesi ve Sungurlu Şehit Akif Kapaklı Anadolu Sağlık Meslek Liselerinde kampanyamızı başlattık diyen Aztekin, "Ancak yanlız taş duvar olmaz. Gelin kitap, kırtasiye malzemesi ve giyecek yardımlarında bulunarak bu duvara bir taşta siz koyun. İnanıyorum ki bu kitaplar, öğrenci kardeşlerimizin başarıya ulaşmalarında çok etkili olacak. Umarım bu kampanya başta ülkemize ve ilçemize başarılı öğrenciler yetişmesine vesile olur" ifadelerini kullandı.

İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165