Sungurlu MEM Rektör’ü kutladı

Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu ve beraberindeki heyet...

22 Temmuz 2015 Çarşamba 10:21
 Sungurlu MEM Rektör’ü kutladı


Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu ve beraberindeki heyet, Rektörz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Üniversitenin her anlamda büyük bir ivme ile geliştiğini ve  bu gelişmenin Çorum’a büyük katkılar sağladığını belirten Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, Alkan’ı yeniden rektör olarak atanmasından dolayı tebrik etti.


Rektör Prof. Dr. Alkan ise, üniversitenin Çorum’un her bileşeni ile yakın bir diyalog ve iş birliği içerisinde çalışmalarını yürüttüğünü belirterek, yakalanan bu sinerji ile üniversitenin her geçen gün gelişimini daha da artıracağını ifade etti. Daha önce Çorum Fen Lisesi’nde görev yapmakta iken Atcıoğlu ile pek çok başarılı ortak iş birliği yaptıklarını ve birçok çalışmaya imza attıklarını, bundan sonrasında da aynı şekilde ortak işler ve projeler yapmaktan mutluluk duyacaklarını vurgulayan Rektör Prof. Dr. Alkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu ve beraberindeki heyete teşekkür etti.




Son Güncelleme: 22.07.2015 10:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.