Sürekli işçi alacak

Hitit Üniversitesi'ne sürekli işçi alınacak,.

12 Kasım 2019 Salı 10:58
Sürekli işçi alacak

Hitit Üniversitesi birimlerinde çalıştırılmak üzere 1 engelli ve 3 terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralananlar olmak üzere toplam 4 sürekli işçi alınacak.

Başvuru şartlarını taşıyan adaylar 11-15 Kasım 2019 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesinden online olarak veya Çalışma ve İş Kurumu Çorum İl Müdürlüğü’ne şahsen başvuru yapabilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2019-11-13 06:46:40

Kimi alacaklar 2 si çerkezdir diğerleri de erol efendinin yakınıdır yada yozgattan amasyadan samsundan getirirler eski rektör gibi çorumluların ekmeğiyle oynarlar

Misafir Avatar
Besleney 2019-11-13 12:41:44 @Çorumlu

Ne ispatı 2 gündür Çerkeste Çerkes deyip duruyor işi gücü fitne,trollük yapmak.Ayrıca Samsunlu,Yozgatlı liyakat sahibi işine hakim biri var ise ille neden Çorumlu ama vasıfsız biri tercih edilsin.Arkadaşın hayattaki tek meziyeti Çorumlu olmak.Irkçılık,memleketcilik geç bunları kim bu memlekete bir çivi çakıyorsa Allah ondan razı olsun.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Allah için rica 2019-11-13 10:26:11 @Çorumlu

Eski rektörün sizin ekmeğinizle nasıl oynadığını adli delillerinizle (hem burada hem de savcılıkta) paylaşırmısınız. Ya da acaba siz uygunsuz işler yaptınız da, ondan mı yazıyorsunuz. Her neyse, iddianız ciddi. İspatı size düşer. Buyrun (kıvırtmadan, NET ifadelerle).

Beğenmedim! (0)

banner165