Teklif Genel Müdür’den geldi

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürü Prof. Dr. Cumali Kınacı, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

08 Ekim 2013 Salı 16:03
 Teklif Genel Müdür’den geldi

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürü Prof. Dr. Cumali Kınacı, Hitit Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti. Görüşmeye Rektör Danışmanı Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ali Salur da katıldı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen  ‘Kıyı Suları, Yeraltı Suları ve Yüzeysel Suların Kalitesinin Belirlenmesi Yönetimi’  konulu hizmet içi eğitimi sebebiyle Çorum’da bulunan Prof. Dr. Cumali Kınacı, Çorum ve civarında yapılacak olan Su Yönetimi alanındaki projelerinin Hitit Üniversitesi ile ortaklaşa yapılabileceğini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Alkan da, üniversite ve kamu kuruluşlarının ortak proje yapmalarının önemine dikkat çekti. Üniversitenin tüm eğitim birimlerinin her türlü projede yer alabileceğini belirten Alkan,  yasal mevzuat çerçevesinde tüm kurumlarla her türlü işbirliğini yapmaya istekli ve hazır olduklarını kaydetti.





Son Güncelleme: 08.10.2013 16:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165