TEOG’da derece yapan öğrenciler ödüllendirildi

Çorum’un Sungurlu ilçesinde TEOG sınavında sorulan 120 soruya 120 cevap veren...

16 Ocak 2015 Cuma 17:40
 TEOG’da derece yapan öğrenciler ödüllendirildi


Çorum’un Sungurlu ilçesinde TEOG sınavında sorulan 120 soruya 120 cevap veren öğrenciler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ödüllendirildi. 

Fatih Ortaokul’dan Selen Sarıyüce, İlayda Atasoy ve Atatürk ilköğretim Okulu'ndan Hasan Kocabaş okul müdürleriyle birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarette bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, “TEOG Sınavında, Türkçe, Matematik, Fen, İnkilap Tarihi, Din Kültürü ve Ahlak bilgisi ve İngilizce olmak üzere toplam 6 dersten sorular soruldu ve her bir dersten 20’şer soru olmak üzere toplam 120 soru yer alırken derslerinde de başarılı olan 8.sınıf öğrencileri Selen Sarıyüce, İlayda Atasoy ve Hasan Kocabaş soruların hepsini doğru cevaplayarak ilçe birincisi oldular” dedi. 

Çeşitli hediyelerle ödüllendirilen öğrenciler, derslerinde düzenli çalışmalarının başarısı olduğun belirterek mutlu olduklarını söylediler.





İHA

Son Güncelleme: 16.01.2015 17:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165