TEOG’da dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, TEOG sınavında dereceye giren öğrencileri altın ve...

14 Temmuz 2015 Salı 14:50
 TEOG’da dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi


Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, TEOG sınavında dereceye giren öğrencileri altın ve hediye paketi ile ödüllendirdi. 

TEOG sınavında bütün soruları doğru cevaplayarak 497.33 puanla Sungurlu birincisi olan Atatürk İlk-Ortaokulu öğrencisi Hasan Kocabaş, 495.44 puanLA Sungurlu ikincisi olan Fatih Ortaokulundan Aleyna Düzgün ve 493.86 puanla Sungurlu üçüncüsü olan Emine Selen Sarıyüce Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Şahiner, “Hiçbir başarı tesadüfen ortaya çıkmaz. Bşarı rahatından fedakarlık gösterebilen ve ona ulaşmak için ter döken, mücadele etmeyi göze alabilen, insanların ulaştığı çok kıymetli bir ödüldür. Sevgili öğrenciler sizler ders çalışmak için masanızın başına oturduğunuzda hayalini kurduğunuz ve hedefinizi belirlediğinizi bu başarıyla ispat etmiş oldunuz. Aynı başarıyı gelecek sınavlarda da ve üniversite sınavlarında da ve devamında sizi bekleyen kariyerinizde de devam ettireceğinize yürekten inanıyorum” ded.

Elbette bu mutlu tablonun sizden başka emektarları da var diyen Başkan Şahiner, “Anneleriniz, babalarınız ve öğretmenleriniz bu gurur gününüzün perde arkası mimarlarıdır. Bizlere bu gururu ve heyecanı yaşatan sizler kadar, okul müdürlerimize, öğretmenlerimize ve ailelerinize de teşekkür ediyorum. Bu vesileyle, sizleri bir kez daha kutluyor, başarılarınızın artarak devam etmesini diliyor, hepinize sevgilerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu.




İHA

Son Güncelleme: 14.07.2015 14:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.