TOBB okul yapacak

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Çorum’un Sungurlu ilçesi OSB’ye okul yapacak.

04 Nisan 2022 Pazartesi 13:09
TOBB okul yapacak

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Çorum’un Sungurlu ilçesi OSB’ye okul yapacak.

Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Behiç Akkaş ve Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Kürbüz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından ilçeye okul yapılacağı bilgisini verdi.

Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Behiç Akkaş, Sungurlu Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Kürbüz ve Alaca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Günser Şirin, TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonu’nda düzenlenen TOBB Oda/Borsa Müşterek İstişare Toplantısına katıldı.

Behiç Akkaş, Mustafa Kürbüz ve Günser Şirin, toplantı sonrası TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile görüştü. Görüşmede Sungurlu TSO Başkanı Behiç Akkaş ve Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Kürbüz, Hisarcıklıoğlu’ndan TOBB tarafından Sungurlu’ya okul yapılması yönünde talepte bulundular. Hisarcıklıoğlu, talebi olumlu karşılayarak Sungurlu’ya okul yapılacağını ifade etti. Önümüzdeki günlerde çalışmalara başlanacak olan okul için TSO Başkanı Behiç Akkaş ve Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Kürbüz, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na teşekkür etti.

Son Güncelleme: 04.04.2022 15:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Merkezede gerekli 2022-04-04 13:23:22

Merkeze de gerekli aslında. Çorum sanayi alanının içerisinde Teknik bir okul güzel olurdu.

Avatar
İSMAİL ERZURUMLU 2022-04-04 16:04:12

Şu anda en gerekli yer zannedersem Sungurlu için Belediye toplu konutları. Zira Avrupa evleri ordaki nufusu olduça artırdı. Yapılacak bir köprü ile Samsun yolunun o tarafındaki tüm çocuklar uygun bir yere yapılacak okula giderler