TSO öğrencileri unutmadı

Çorum TSO ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere 800 botu MEM yetkililerine teslim etti

25 Ekim 2018 Perşembe 14:51
TSO öğrencileri unutmadı

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO),  eğitim yardımları kapsamında  bu yıl da il merkezinde bulunan  okul çağındaki  ihtiyaç sahibi öğrencilere bot yardımı yaptı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Çorum TSO’nun katkılarıyla oluşturulan bütçe çerçevesinde, yaklaşık 800 öğrenci botu , TSO’nun yeni hizmet binasında düzenlenen törenle,  ihtiyaç sahibi öğrencilere iletilmek üzere  46 okulun yetkililerine teslim edildi.

Çorum TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal,  TOBB’un destekleri ile her yıl,  ilkokul ve ortaokul çağındaki ihtiyaç sahibi çocuklara yapılan yardım ile, çocuklarımızın ihtiyaçlarını karşılamada vesile olduklarını ve bundan sonraki yıllarda da eğitim yardımlarına devam edeceklerini  söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.