TÜBİTAK destekleri anlatıldı

TÜBİTAK Başuzmanı Dr. İhsan Erdem Kayral, TÜBİTAK programları hakkında bilgi verdi

12 Kasım 2017 Pazar 23:44
TÜBİTAK destekleri anlatıldı

Hitit Üniversitesi’nde TÜBİTAK Bilim ve Toplum Daire Başkanlığı bünyesindeki Bilim ve Toplum Programları Müdürlüğü tarafından yürütülen 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destekleme, 4005 Bilim ve Toplum Yenilikçi Eğitim Uygulamaları Destekleme ve 4007 Bilim Şenliği Destekleme Programlarına ilişkin tüm öğretim elemanları ve öğrencilere yönelik tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Tanıtım etkinliği öncesi Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret eden Dr. İhsan Erdem Kayral, toplantı ile ilgili genel bilgi paylaşımında bulunarak gösterilen ilgiden dolayı Alkan’a teşekkür etti.

Rektör Alkan da, bu ve benzeri toplantıları önemsediklerini ifade ederek Dr. Kayral’a çalışmalarında başarılar diledi.

TÜBİTAK Başuzmanı Dr. İhsan Erdem Kayral tarafından yapılan tanıtımda, söz konusu programlara ilişkin bilgi paylaşımında bulunularak katılımcıların soruları cevaplandırıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.