TÜBİTAK destekleri anlatıldı

Hitit Üniversitesi’nde ‘TÜBİTAK Üniversite Bilgi Günleri Etkinliği’ gerçekleştirildi

01 Ekim 2013 Salı 16:46
 TÜBİTAK destekleri anlatıldı

Hitit Üniversitesi’nde ‘TÜBİTAK Üniversite Bilgi Günleri Etkinliği’ gerçekleştirildi.

TÜBİTAK, ulusal ve uluslararası akademik araştırmalara ve bilim insanlarına çeşitli programları aracılığıyla vermiş olduğu desteklerine ilişkin bilgi vermek amacıyla bugün Rektörlük Konferans Salonu’nda, bugün  “TÜBİTAK Üniversite Bilgi Günleri” isimli etkinlik gerçekleştirildi.

Proje Koordinasyon Birimi Başkanı Mehmet Aydınkal’ın açış konuşmasını yaptığı etkinlikte; TÜBİTAK Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB) yetkilileri Uzman Arzu Kepoğlu ve Uzman Safiye Gündoğdu’nun, Ulusal-Akademik Ar-Ge destekleri ve Sosyal ve Beşeri Bilimler Araştırma Destek Gurubu’na (SOBAG) ilişkin sunum yaptılar.

SOBAG’a ilişkin yapılan sunumda; proje destek programları, proje başvurularının değerlendirilmeleri ve proje başvurularında nelere dikkat edilmesi gerektiğine ilişkin bilgiler verildi.






Son Güncelleme: 01.10.2013 16:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.