Türk Eğitim Sen iddialı konuştu

Türk Eğitim-Sen İşyeri Temsilcileri toplandı. Sungurlu İlçe Başkanı Ali Karslı, Türk Eğitim-Sen’in Türkiye'nin gerçek manada en büyük sendikası olduğunu söyledi

02 Ocak 2018 Salı 23:29
Türk Eğitim Sen iddialı konuştu

Türk Eğitim-Sen Sungurlu İlçe Başkanı Ali Karslı, Türk Eğitim-Sen’in Türkiye'nin gerçek manada en büyük sendikası olduğunu söyledi.

Türk Eğitim-Sen, Sungurlu iş yeri temsilcileri ile Mesire Kafe’de yapılan toplantı ile bir araya geldi.

Kahvaltıda buluşan üyeler, tanışarak çeşitli konularda fikir alışverişinde bulundu.

Toplantıda işyeri temsilcilerine hitap eden Türk Eğitim-Sen Sungurlu İlçe Başkanı Ali Karslı, "Öncelikle haksızlıkla mücadele etmekten korkmayan, adaletsizlik karşısında sessiz kalamayan, onurunu ve kişiliğini makama ve mevkie satmayan, hakkı tutup kaldırmayı şiar edinmiş, her zaman haktan yana olmuş ve zalime boyun eğmemiş siz değerli meslektaşlarımla böyle bir günde beraber olmaktan mutluluk duyuyorum. Hepiniz hoş geldiniz" dedi.

Türkiye'nin gerçek manada en büyük sendikasının Türk Eğitim-Sen olduğunu belirten Karslı, "Türk Eğitim Sen Türkiye'nin en güçlü eğitim çalışanları sendikasıdır. Türk Eğitim-Sen gücünü siyasi irade veya partilerden değil bizzat üyelerinden almaktadır. Üyelerimizin haklarını korumak ve sorunlarını çözmek için hiçbir engel karşısında yılmadan ve bir an dahi duraksamadan Türkiye'nin gerçek manada en büyük sendikası olduğumuz bilinci ve anlayışı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hepinize toplantımıza katıldığınız için ve sendikal manada verdiğiniz mücadele için teşekkür ediyorum." diye konuştu

SUNGURLU

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165