Türkiye’nin en eski öğrenci ödülü, tabiki İskilip

Çorum’un İskilip ilçesindeki Osman Çağıl ödülleri bu senede düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

09 Eylül 2021 Perşembe 18:13
Türkiye’nin en eski öğrenci ödülü, tabiki İskilip

Çorum’un İskilip ilçesindeki Akşemseddin Anadolu Lisesi’nde geleneksel olarak düzenlenen Osman Çağıl ödülleri bu senede düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Çorum’da üretim yapan sanayici ve işadamı Mehmet Çağıl tarafından babası merhum emekli öğretmen Osman Çağıl adına bu yıl 53’sü düzenlenen ödül töreni, Türkiye’nin en eski öğrenci ödülü olarak biliniyor.

Geçtiğimiz yıllarda sadece okul birincisine verilen ödül, 2019 yılından itibaren yapılan protokolle okulda ilk 3’e giren öğrencilere verilmesine karar verildi.

Bu yıl birincilik ödülünü kazanan Akşemseddin Anadolu Lisesi öğrencisi Fatmanur Canseven’e 18 bin liralık ödülü İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atçıoğlu, ikinci Sena İpek’e 12 bin liralık ödülü Şube Müdürü Mehmet Fidan ve üçüncü Beyza Topçu'ya 9 bin liralık ödülünü Şube Müdürü Süleyman Gökoğlu verdi.

Okul birincisi Emirhan İnce'nin okul kütüğüne isminin çakması ile ödül töreni sona erdi.

İHA

Son Güncelleme: 10.09.2021 12:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.