Ülkü Ocakları’ndan tepki

Ülkü Ocakları Başkanı M. Yavuz Ünlü, Hitit Üniversitesi’nde bir öğretim görevlisinin ülkücü arkadaşlarına baskı kurduğunu iddia ederek tedbir alınmasını istedi.

23 Ekim 2018 Salı 22:18
Ülkü Ocakları’ndan tepki

Ülkü Ocakları Başkanı M. Yavuz Ünlü, Hitit Üniversitesi’nde bir öğretim görevlisinin ülkücü arkadaşlarına yönelik baskı kurduğunu iddia ederek, üniversite yönetiminden tedbir almasını istedi.

Ünlü, yaptığı yazılı açıklamada, “Geçen zaman gösterdi ki; gayrı milli yapılar devletin muhtelif kurumlarında yapılanmaya çalışırken üniversiteleri de es geçmemiş, bilakis üniversiteler üzerinde hakimiyet sahasını genişletmek adına çeşitli şekillere bürünerek kadrolaşma gayretinde olmuşlardır. Devletimiz atlatılan badireyi göz önünde bulundurmalı, milletimizin geleceğine kastedecek gayrı milli unsurlara göz açtırmamalı, yaşam alanı açmamalıdır. Dün FETÖ’nün uyguladığı taktiği bugün diğer gruplar farklı kisvelere bürünerek uygulama gayretindedir. Devleti yönetenler bu konuda uyanık olmalı, milletimizi tekrar bir kaosun, kuşatmanın ortasında bırakmamalıdır. Zira bu meselenin sorumluluğu yüksek, vebali ağırdır. Bu meseleye göz yuman, kulak tıkayan bu ağır sorumluluktan kurtulamaz, tarih karşısında yargılanmaya mahkum olur. Yüce Türk Milletinin vebalini alan, yarın ruz-ı cezada binlerce şehidin milyonlarca gazinin hakkını ödeyemez. Hak katında rezil rüsva olur.” dedi.

Hitit Üniversitesi’nde ülkücü arkadaşlarını hedef alan bir eğitimci olduğunu iddia ederek sert eleştirilerde bulunan Ünlü, açıklamasının devamında özetle, “Buradan devletimizin yetkililerini özellikle de bu şahsın amiri konumundaki Üniversite Rektörünü uyarıyoruz. Milliyetçi Ülkücü öğrencileri provoke eden bu şahıs hakkında gereğini yapmazsanız kardeşlik ortamı zarar görecektir. Bu konuda hassasiyet gösterilmesi memleketimizin ve milletimizin menfaatinedir. Ayrıca bir uyarı da bu şahsın kendisinedir. Görevi eğitim olan bu şahıs başka işlerle meşgul olmayı bırakıp öğrencilere faydalı olmaya çalışmalıdır. Konsey başkanının Ülkücü olmasından rahatsızsa yeniden öğrenci kaydı yaptırıp arkadaşımızın karşısına aday olarak çıkmasını kendisine salık veririz.” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 23.10.2018 22:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenann 2018-10-24 13:02:48

Bu ülke bir hukuk devleti, Baskıya maruz kalan varsa gider adli ve idari makamlardan hakkını arayabilir, siz isim vermeden Racon kesiyorsunuz, aba altından tehdit ediyorsunuz.. asıl siz şu an isim vermeden insanları töhmet altında bırakıyorsunuz ve suç işliyorsunuz..

Misafir Avatar
vatansever hainsavar paralelekoyar 2018-10-24 15:10:48 @Kenann

kenann çok delikanlıysan sen ismini ver bak ben korkağım yazamadım......

Beğenmedim! (0)
Avatar
Mechanic 2018-10-24 15:06:55

İşiniz gücünüz asmak, kesmek,tehdit . Sorsak sizden başka milliyetçi ya da vatan sevdalısı yok .Önce bu kafalarınızı değiştirin.

Avatar
Çorumlu 2018-10-24 16:47:51

Ya arkadaş birde memleket için faydalı bir iş yapın ya, yok kırarız dökeriz bu ne biçim milliyetçilik arkadaş, gerçek milliyetçi olan gece gündüz memleketi için çalışır, olay böyle ise gider üniversite rektörüne durumu anlatırsın, rektör ulaşılamayacak biri değil,

Avatar
2023 Egitim Vizyonu 2018-10-25 13:40:05

Ayni gun Milli Egitim Bakani 2023 Egitim Vizyon belgesini acikladi. Bakanligin vizyonu ile tam uyumlu bu aciklama, taksire sayan.