Uluslararası toplantıda Çorum'u temsil ettiler

Çorum Belediyesi Prof. Dr. Hayreddin Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Afrika'nın sorunlarına İngilizce olarak öneriler sundular.

31 Ekim 2019 Perşembe 14:58
Uluslararası toplantıda Çorum'u temsil ettiler

Çorum Belediyesi Prof. Dr. Hayreddin Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Bursa Murat Hüdavedigar Uluslararası İmam Hatip Lisesi'nde 26-29 Ekim 2019 tarihleri arasında düzenlenen Model Birleşmiş Milletler (UMHUN) Konferansı’nda Afrika Ülkelerini İngilizce alanında temsil etti.

13 oturumdan oluşan konferansta öğrenciler, Afrika'nın sorunlarına İngilizce olarak öneriler sundular. Gerçek bir BM oturumunu aratmayan ve her öğrencinin bir ülkeyi delege olarak temsil ettiği konferansta katılımcılar günümüz sorunlarına akılcı ve yapıcı çözüm önerileri getirdiler. Toplamda 350 öğrenci ve 19 farklı şehirden gelen katılımcılar arasında Prof. Dr. Hayreddin Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Çorum'u temsil etmenin haklı gururunu yaşadılar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165