Üniversite Ankara’da tercih fuarına katıldı

Hitit Üniversitesi Ankara’da düzenlenen ve ulusal ve uluslararası 100’lerce üniversitenin...

15 Temmuz 2015 Çarşamba 14:10
 Üniversite Ankara’da tercih fuarına katıldı


Hitit Üniversitesi Ankara’da düzenlenen ve ulusal ve uluslararası 100’lerce üniversitenin yer aldığı Üniversite Tercih Fuarı’na katıldı.


‘Üniversite Tercih Fuarı’ tanıtım etkinlikleri kapsamında gerçekleşen fuara, üniversiteyi temsilen İskilip MYO Müdürü Doç. Dr. Muammer Cengil, Fen-Edebiyat Fakültesi öğretim elemanı Doç. Dr. Dursun Ali Köse ile Basın ve Halkla İlişkiler Birimi’nden Satı Altıntaş görev aldı.


Fuarda üniversite tarafından tercihte bulunacak adaylara rehberlik hizmeti verilerek tercihlerinde büyük rol oynanırken, öğrencilere ve rehber öğretmenlere de meteryal desetği sağlandı.


Çoğunluğunu üniversite adayı öğrencilerin, velilerin ve rehber öğretmenlerin oluşturduğu fuar, yoğun ilgi görürken, aynı zamanda üniversitenin istihdâm odaklı bölümleri, programları, öğrencilerine sunduğu imkânlar, kulüp faaliyetleri, yurt dışı öğrenci hareketliliği ve ‘üniversitede öğrenci olmak’ anlatıldı.



Son Güncelleme: 15.07.2015 16:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.