Üniversite dersleri masaya yatırdı

Hitit Üniversitesi’nde ve eğitim kurumlarında okutulan derslerle ilgili genel koordinasyon toplantısı yapıldı.

03 Ekim 2013 Perşembe 10:12
 Üniversite dersleri masaya yatırdı

Hitit Üniversitesi’nde ve eğitim kurumlarında okutulan derslerle ilgili genel koordinasyon toplantısı yapıldı.

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan başkanlığında düzenlenen toplantıya, Ortak Dersler Genel Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Bakan ile ‘Matematik, Yabancı Dil, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Türk Dili ve Temel Bilgisayar Teknolojileri Kullanımı’ derslerini veren öğretim elemanları katıldı.

Rektör Alkan, üniversitede, eğitim kurumlarında okutulmakta olan ortak dersler ile ilgili genel bir değerlendirme yaparak, öğrencilerin daha iyi bir eğitim alabilmeleri için karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak istediklerini söyledi.

Hitit Üniversitesi’nde okutulan ortak derslerde evrensel ölçüler göz önünde tutularak, belirli bir standardı yakalamak istediklerini belirten Alkan, öğrencilerin alacağı derslerin akreditasyon sürecinden geçerek tek merkezden sistematik olarak ortaya çıkacak problemleri incelemek ya da çözmek için optimizasyon yapılmasını  çok önemsediğini kaydetti.






Son Güncelleme: 03.10.2013 10:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165