Üniversite öğrencileri yarıştı

YÖK tarafından düzenlenen ‘Dünyanın Öğrencisi Burada: Türkiye'de Öğrenci Olmak Harika...

18 Ağustos 2014 Pazartesi 12:01
 Üniversite öğrencileri yarıştı


YÖK tarafından düzenlenen ‘Dünyanın Öğrencisi Burada: Türkiye'de Öğrenci Olmak Harika (Being a student in Turkey GREAT)" adlı fotoğraf ve video yarışması sonuçlandı.

Son yıllarda hızlı bir büyüme ve gelişim gösteren Türkiye yükseköğretim alanının uluslararasılaşması çalışmalarına katkı sağlamak, bu amaçla hazırlanmış www.studyinturkey.gov.tr web sitesinde (Students' Experiences bölümünde http://www.studyinturkey.gov.tr/videos) yayınlanmak ve yükseköğretim tanıtımlarında kullanılmak üzere uluslararası hedef kitleye yönelik ‘Dünyanın Öğrencisi Burada: Türkiye'de Öğrenci Olmak Harika' üst başlığıyla fotoğraf ve kısa film/video yarışması düzenlendi.


Yarışmaya katılan eserler 25.06.2014 tarihinde Yükseköğretim Kurulu'nca oluşturulan jüri tarafından değerlendirildi, sonuçta video dalında ilk 3 eser dereceye girmeye hak kazandı, fotoğraf dalında ise ödüle layık eser bulunamadı.


Video dalında ödül kazanan eserler şöyle;

1. Özer Batçıoğlu (Her Şey Güzel)– Yaşar Üniversitesi (1. Ödülü: 7.500 TL) 2. Aziza Abdieva (Amazing Students)– Uluslararası Antalya Üniversitesi (2. Ödülü: 5.000 TL) 3. Şenol Çöm (Ebubekir)–Selçuk Üniversitesi (3. Ödülü: 2.500 TL)
Son Güncelleme: 18.08.2014 12:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.