Üniversite pek çok sektörle işbirliği yapıyor

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Murat Ocak ve beraberindeki heyet...

28 Temmuz 2015 Salı 13:42
 Üniversite pek çok sektörle işbirliği yapıyor


Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Murat Ocak ve beraberindeki heyet, Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Alkan’ı yeniden rektör olarak atanmasından dolayı kutlayan Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Murat Ocak, üniversitede yapılan çalışmaları takdir ettiklerini belirterek, başarılarının devamını diledi. Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nün çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulunan Ocak, ‘Üniversite sektör iş birliği’ bağlamında üniversitenin birçok kurumla iş birliği içerisinde olmasından  büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade etti.


Eğitim öğretim faaliyetlerinin yanı sıra bulunduğu coğrafyaya her anlamda katma değer sağlamayı  kendisine amaç edinen üniversitenin tüm kurumlarla yakın bir diyalog ve iş birliği içerisinde çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Rektör Prof. Dr. Alkan, üniversitenin yakalamış olduğu bu sinerji ile her geçen gün gelişimini daha da artıracağını ifade etti.


Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Murat Ocak ve beraberindeki heyet teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Alkan, üniversitenin tüm kurumlarla olduğu gibi Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü ile de ortak işler ve projeler yapmaktan mutluluk duyacağını sözlerine ekledi.



Son Güncelleme: 28.07.2015 13:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165