Üniversiteli çocuklar mutlu

Hitit Üniversitesi'nde geleneksel ‘HİTÜ Çocuk Üniversitesi’ etkinlikleri başladı.

29 Haziran 2019 Cumartesi 18:07
Üniversiteli çocuklar mutlu

Hitit Üniversitesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen ‘HİTÜ Çocuk Üniversitesi’ etkinlikleri başladı.

Yapılan açıklamaya göre, her geçen yıl içeriğinde yapılan farklılıklar ve görev alan çok sayıdaki öğretim elemanları ile geniş eğitim yelpazesine ulaşan “HİTÜ Çocuk Üniversitesi”, TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Programları kapsamında desteklenerek 100 öğrencinin katılımıyla gerçekleştiriliyor.

Üniversitenin topluma hizmet faaliyetleri kapsamında hayata geçirdiği etkinliklerin başında gelen HİTÜ Çocuk Üniversitesi, çocuklara üniversite ortamında keyif alacakları yöntemlerle bilimsel çalışma imkanı sunmasının yanı sıra çocukların verimli bir tatil dönemi geçirmelerine de olanak sağlıyor. Program kapsamında 18 farklı etkinlik üniversite birimlerinde ve laboratuvarlarında yapılıyor.

Meslek Yüksekokulları Kampüsü Ethem Erkoç Konferans Salonu’nda tanışma ve bilgilendirme toplantısında konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurcan Baykam, “HİTÜ Çocuk Üniversitesi 2019 etkinlikleri çerçevesinde sizleri Üniversitemizde ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Öğretim elemanlarımızın hazırladıkları ders içerikleri ile hep birlikte güzel ve verimli bir etkinlik dönemi geçireceğiz. Hepinize güzel anılar biriktireceğiniz bir HİTÜ Çocuk Üniversitesi programı geçirmenizi diliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165