Uslu'dan MEM'e iyi haber

MEM'de 289 kişi 9 ay süreli istihdam edilecek

11 Eylül 2017 Pazartesi 14:08
Uslu'dan MEM'e iyi haber

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında Çorum Belediyelerinde çalışan 696 kişiye 3 ay süre uzatımından sonra Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda 9 ay süreli 289 kişinin daha istihdam edileceği müjdesini verdi.

Uslu yaptığı açıklamada şöyle dedi; “Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında Çorum'da istihdama ve ekonomiye katkı sağlamaya devam ediyoruz. İŞKUR aracılığıyla Belediyelerde çalışan 696 kişinin 3 ay daha istihdamının devam ettirilmesini sağlayarak 4,6 Milyon TL’lik ilave ödenek almıştık. Önümüzdeki hafta okullarımız eğitim ve öğretime başlıyor. Milli Eğitim Bakanlığımıza bağlı okullarımızın ihtiyaçlarını karşılamak üzere 289 kişinin 9 ay süreyle istihdamı için yaklaşık 8 Milyon TL ilave kaynak ilimize sağlanmıştır. Sadece 2017 yılında Toplum Yararına Program kapsamında Çorum ekonomimize 25 Milyon TL’nin üzerinde kaynak sağlayarak yaklaşık 1.600 kişiye de istihdam sağlamış olduk. Hayırlı olsun” dedi.






Son Güncelleme: 11.09.2017 23:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.