Ustalar sınavda

Boyacı, kaportacı, tamirci, elektrikçi ve mekanikçi ustalarının sınavları başladı.

02 Aralık 2019 Pazartesi 09:29
Ustalar sınavda

Sungurlu Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Hakkı Vargeloğlu ve yönetim kurulu üyelerinin girişimleri sonucunda boyacı, kaportacı, tamirci, elektrikçi ve mekanikçi ustalarının sınavları başladı.

Sungurlu Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Hakkı Vargeloğlu, yaptığı açıklamada, şöyle dedi; “İlçemizde devlet teşvikleri verilen boyacı, kaportacı, tamirci, elektrikçi ve mekanikçi ustalarımızın mesleki yeterlilik belgesi sınavlarını başlatmış bulunmaktayız. İş kazalarını en aza indirmek ve çalışanların nitelik seviyesini yükseltmek amacıyla gerçekleştirilen mesleki yeterlilik sınavı, Odamız girişimleri sonucunda MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş. tarafından yapıldı.

Mesleki yeterlilik belgesi almak için sınavlara katılan adaylar, ilk olarak yazılı sınava girdi. Yazılı sınavın ardından adaylar, mülakat ve uygulamalı olarak sınava tabi tutuldu. Sınav sonunda başarılı olan adayların Mesleki Yeterlilik Kurumu’ndan mesleki yeterlilik belgesi almaya hak kazanarak belge aldıkları mesleklerde faaliyetlerine devam edebileceği ifade edildi.

SUNGURLU

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.