Vali’yi mutlu eden tablo

Vali Mustafa Çiftçi, Şehit Ali Karslı 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nu ziyaret etti, gördüğü tablo karşısında mutlu oldu.

07 Ocak 2022 Cuma 22:12
Vali’yi mutlu eden tablo

Vali Mustafa Çiftçi, Şehit Ali Karslı 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nu ziyaret etti.

Çorum Müftülüğü’ne bağlı Şehit Ali Karslı 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nu İl Müftüsü Muharrem Biçer ile birlikte ziyaret eden Vali Çiftçi, yaptığı paylaşımda “Diyanet İşleri Başkanlığı’mızın güzel ve isabetli hizmetlerinden biri olan 4-6 Yaş Kur’an Kurslarında, çocuklarımıza gayet kaliteli bir eğitim veriliyor, Allah ve Peygamber sevgisi küçük yaşta aşılanıyor. Bugün şahit olduğum tablo, geleceğimiz adına beni oldukça umutlandırdı, mutlu etti. Diyanetimize şükranlarımızı sunarız.”ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2022-01-08 12:45:04

Hep bir hamaset hep bir tribünlere oynayış.. Siz normal eğitimi verdiniz de 4 6 yaş kuran kursu mu eksik kaldı.. Eğitim yerlerde pisa sonuçları ortada. Çocukların eğitime olan inancı kalmadı. İş güç sahibi olmak için okumanın eğitimin bir manası kalmadı döneminizde

Avatar
Vatandaş 2022-01-08 17:47:35

Bunlar bagnaz kafalı bir halk istiyor .sayın vali 4 tane üniversite bitirirken 4 -6 yaşındaki çocukları kur an kursuna gonderiyor.okuyan adam herşeyi bilir. Sayin vali okula gittiyse nasıl valilik yapnaya zaman buldu eğer valilik yaptıysa bu diplomaları nasıl aldı öğrenmek isterim biz evden işe giderken zamanımız kalmıyor

Avatar
Görüş 2022-01-10 10:24:38

Sayın Valimizi mutlu eden bu tablo her müslümanım diyen her bireyi mutlu etmesi lazım. Bu tablodan huzursuz veya mutsuz olan biri varsa itikadını sorgulaması lazım. Böyle idarecilerin başımızda olması da ayrı bir mutluluk tablosu.