Ve nihayet ihale ediliyor

Çorum’un yıllardır kangrene dönüştürülen Hitit Üniversitesi İskilip MYO inşaatı nihayet yeniden ihaleye çıkıyor.

10 Nisan 2023 Pazartesi 13:29
Ve nihayet ihale ediliyor

Çorum’un yıllardır kangrene dönüştürülen Hitit Üniversitesi İskilip MYO inşaatı nihayet yeniden ihaleye çıkıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Çorum Valiliği’nin destekleriyle 2 Mayıs 2023 tarihinde İskilip Meslek Yüksek Okulu´nun yarım kalan inşaatı tamamlamak üzere ihaleye edilecek.

Hatırlanacağı üzere  AK Parti Milletvekili Oğuzhan Kaya, daha önce konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Hitit Üniversitesi İskilip MYO inşaatının ikmal ihalesinin yapılarak 2023 yılı içinde eğitim-öğretime başlayacağı bilgisini paylaşmıştı.

Son Güncelleme: 11.04.2023 12:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İSKİLİPLİ 2023-04-10 23:40:21

Evet yıllardır kangrene dönüştürülen bina: Fakat Çerez TV de şu şekilde başlık atılmış: ÜNİVERSİTENİN ÇÜRÜMEYE TERK ETTİĞİ …..
Bu başlığı atan şahısa tavsiyem: Üniversiteden bir yetkili ile görüşmesi ve doğruları öğrenmesi. Eğer ahlaklı bir gazeteci ise. Gelelim doğrusuna, Üniversite çürümeye mi terk etmiş yoksa, Hayırseverlerden toplanan paralar ile çürük yapılan bina üniversitenin kucağına mı bırakılmış. Üniversitenin çürümeye bırakması bir tarafa, hayırseverlerin paralarını inşaattan anlamayan deri tüccarları ile çarçur ettikleri bu binayı adam etmek için üniversite YENİ BİNAYI GÜÇLENDİRME YAPMAK ZORUNDA MI KALMIŞ. Hem de hayırseverlerin harcadığı para kadar harcayarak.
İskilipli biri olarak, üniversitede çalışan İskilipli bir abimizden duyduklarımı olduğu gibi aktarıyorum.
Üniversiteye biz binayı yaptık diyorlar. Gerisini siz tamamlayın diye Üniversiteye teslim ediyorlar. Üniversite binayı inceliyor. Yeni bina ÇÜRÜKKKK. (Deri tüccarı inşaat yaparsa olacağı bu) Üniversite biz bu bİnayı bu şekilde kullanamayız. Binanın güçlendirilmesi gerekir diyor. Hayırseverlerden harcanan para kadar Üniversite güçlendirme yapıyor. YAZIKK ÇOKKK YAZIKKK milletin parasına. Birde haber yapıyor ÇEREZ TV üniversitenin çürümeye terk ettiği diye Yazıkkk yazıkkk

Avatar
NURETTİN 2023-04-10 14:58:01

son hali bu şekilde değilki etrafı örülü güncel fotoğraf kullanılmalı etrafı kaldırım taşları ile dolu

Avatar
İskilipli 2023-04-10 13:47:42

kaç yıl oldu halen bekliyor. neden bekliyor ilçe %80 üstü oy veriyor ama bir türlü bu okul, Çorum İskilip Yolu, İskilip Tosya Yolu, Çankırı İskilip yolu yapılamadı.
İskilip %80 oy veriyor bakın neler yapılabilir. İLÇEDE 3 TANE DERE GEÇİYOR. TOKAT BAŞARDI TOKAT KANAL PROJESİ, KONYA SİLLE düzenlemesi, youto dan bakınız. Yivlik kayası kaynak güneşden karşılamak üzere kayaların uç kısımları ışıklandırılarak aynı Mardin gibi Mardine Gerdanlık geçirmiş gibi İskilip Yivliğe gerdanlık geçirmiş gibi olur,
Yatırımlar yarım kalmasın İlçe yetim kalmasın, Kale Restarasyonu da yarım bekliyor. daha yazmak istemiyorum. Önceki vekil her gelişte ilçeye söylendi ancak olmadı. Hayırlısı böyle imiş İlçe Yönetimi ne de düzenlenmesi gerekir

Avatar
Kenan 2023-04-11 10:18:18

Haber yarım kalan inşaatin tamamlanması yönünde ancak; BU BİNA HALK YARDIMLARI İLE YAPIMINA BAŞLANMIŞTIR. SONRASINDA ÜNİVERSİTEYE DEVİR EDİLMİŞTİR. ÜNİVERSİTECE ÇÜRÜK DİYE RAPORA İSTİNADEN GÜÇLENDİRME YAPILMIŞTIR. Ancak bu bina yapımında YAPI DENETİM MÜESSESİSİ UYGULANMADIMI. Uygulandı ise Bina yapım giderleri yapıldı o kadar neden inşaatin devamına izin verilmiştir.
Halktan milyonlarca para toplandı külli yardım yapanlarda oldu. İnsan yardım yapıyor ve sonucunun bu şekilde olduğunu görünce iyi niyetli yardımların yapımının devamını getirmiyor. bilmiyorum katılırmısınız.

Avatar
Alpay 2023-04-10 18:26:04

Çorum eski devlet hastanesi 6 sefer ihale oldu gene kimse başlamadı .ihaleye giren firma yokmuş.

Avatar
Bilal Gök 2023-04-10 17:09:20

Ahhhh bu seçim ahhh keşke her yıl seçim olsa ama artık bu millet bunlara inanmıyor

Avatar
Osmancıkli 2023-04-10 16:18:04

2 yıllık sadece umut tacirligi yapıyor,çok gereksiz acilen ünv sayısı aAltilmali

Avatar
Çorumlu 2023-04-10 18:59:26

.....

banner165