Velilere ilk mesaj

Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, EBA ve TV üzerinden sunulacak olan eğitim çalışmalarına ilişkin velilere mesaj verdi.

23 Mart 2020 Pazartesi 00:52
Velilere ilk mesaj

Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, EBA ve TV üzerinden sunulacak olan eğitim çalışmalarına ilişkin velilere ilk mesajını verdi.

İşte o mesaj: “Bütün dünya gibi ülkemizin de içinde bulunduğu bu afet durumunu er ya da geç hep birlikte aşacağız inşallah. Bu hassas süreçte yapılacak ferdi hataların; kendimize ve çevremizdeki insanlara ölümcül etkileri olabileceğini, ayrıca salgını dizginleme ve iyileştirme çalışmalarına da fevkalade olumsuz etkileri olacağını unutmamalı, mümkün olduğunca, en güvenli yer olan evimizden dışarı çıkmamalıyız. Şu anda tam olarak öngörülemeyen bu afet süreci içerisinde de yavrularımızın eğitimi sekteye uğramasın diye, hem EBA hem de TV üzerinden sunulacak olan eğitim çalışmalarını takip etmemiz, çocuklarımızın geleceği açısından oldukça önem arz etmektedir. Siz velilerden beklentimiz; öğrencilerimizin bu eğitimleri düzenli olarak takip etmeleri noktasında teşvik etmeniz ve yardımcı olmanızdır. Gün, birlik olma günüdür. Kurtuluş Savaşımız da dahil olmak üzere nice badireler atlatan Şanlı Milletimizin her ferdinin, sorumluluklarını ziyadesiyle yerine getireceğine ve bu sınavdan da başarıyla çıkacağımıza inanıyorum. Kıymetli yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.”

Son Güncelleme: 23.03.2020 09:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.