Velilere önemli çağrı

Buharaevler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, öğretmen ve velileri tanışma çayında buluşturdu.

20 Aralık 2014 Cumartesi 16:28
 Velilere önemli çağrı


Buharaevler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, öğretmen ve velileri tanışma çayında buluşturdu.


Okul salonunda düzenlenen tanışma toplantısına Belediye Başkanı Muzaffer Külcünün eşi Hatice Külcü, Okul Müdiresi Aysun Tut, öğretmenler ve veliler katıldı.


Programın açış konuşmasını yapan Buharaevler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdiresi Aysun Tut, okulun yeni kurulduğunu, beklentilerin büyük olduğunu söyledi. Okuldan beklentilerin yerine getirilebilmesi için okul idaresi, öğretmenler ve velilerin birbirlerini tanıması ve fikir paylaşımında bulunması gerektiğini belirten Tut, “Çorum’un ilk kız İmam Hatip Lisesi olarak eğitim öğretime başladık. Kızlarımız bu yüzden çok müspet bir ortamda öğrenim görmektedirler. Hem derslerini hem kültürel faaliyetlerini rahatça gerçekleştirebilmektedirler. Siz velilerimizden isteklerimiz çok değil. En büyük isteğimiz okulumuz ve öğrencilerimizle yakından ilgilenmeniz.” dedi.


Daha sonra Özel Eğitim Uzmanı Firdevs Karaca Eren, ‘Ebeveyn-Ergen İletişimi’ konulu seminer verdi.

Buharaevler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerin hazırlamış olduğu şiir ve ilahilerin sunulmasından sonra ikramda bulunuldu.




Son Güncelleme: 20.12.2014 16:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165