Velilerin öğretmen çilesi!

Fatih Sultan Mehmet İlkokulu 3/C sınıfı öğrenci velileri öğretmen istiyor.

19 Aralık 2014 Cuma 15:41
 Velilerin öğretmen çilesi!


Fatih Sultan Mehmet İlkokulu 3/C sınıfı öğrenci velileri öğretmen istiyor.


Edinilen bilgilere göre, geçtiğimiz günlerde Fatih Sultan Mehmet İlkokulu 3/C sınıfı öğretmeni vefat etti. Bunun üzerine okul müdürlüğü  3/C sınıfına yeni bir öğretmen görevlendirdi. Ancak söz konusu öğretmen başka bir okula müdür yardımcısı olarak atanınca yerine geçici süreliğine başka bir öğretmen atandı. Yeni gelecek öğretmenle birlikte 3/C sınıfı öğrencileri 2 ayda toplam 4 öğretmen değiştirecek.


Olup biten gelişmelere velilerden tepki geldi. Dün okul binası önünde toplanan öğrenci velileri, Milli Eğitim Müdürlüğü’nden öğretmen sorunlarına geçici değil kalıcı bir çözüm getirmesini istedi. Öğretmen değişiklikleri sonucu öğrencilerin derslerine adapte sorunu yaşadıklarını belirten veliler, durumun böyle devam etmesi halinde önümüzdeki hafta çocuklarını okula göndermeyeceklerini ifade ettiler. Veliler probleme çözüm getirilmemesi halinde çocuklarını başka okullara nakledeceklerini dile getirdiler.



Son Güncelleme: 19.12.2014 15:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.