Velilerle ilk toplantı

Çorum Belediyesi Necip Fazıl Kısakürek (NFK) Gençlik Merkezi’nde veli toplantısı düzenlendi.

08 Ekim 2013 Salı 17:45
 Velilerle ilk toplantı


Çorum Belediyesi Necip Fazıl Kısakürek (NFK) Gençlik Merkezi’nde veli toplantısı düzenlendi.

NFK Gençlik Merkezi'nden yapılan açıklamada 6, 7 ve 8. sınıflarda okuyan, derslerinde başarılı olup dershaneye gitme imkânı bulamayan öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği NFK Gençlik Merkezi'ne kayıt yaptıran öğrencilerin velilerine yönelik ilk toplantının gerçekleştirildiği ifade edildi.

Geçtiğimiz yıl NFK Gençlik Merkezi'nde eğitim gören öğrencilerin başarılarının SBS sınavına yansıdığının ifade edildiği açıklamada, “Bu yıl, geçen yıl olduğu gibi bütün okullardaki öğrencilerimizi gruplar halinde merkezimize davet edeceğiz. Yükseköğretim ve ortaöğretime devam eden öğrencilerimizi merkezimize üye yapmayı ve merkezimizdeki kütüphane ve bilgisayarlardan faydalanarak daha başarılı olmalarını istiyoruz. Bütün bunlarla da yetinmeyip NFK Gençlik Merkezi'nde ilköğretim öğrencilerimize yönelik ücretsiz kurslar düzenleyerek sosyal ve kültürel alanda kendilerini geliştirme imkânı sunuyoruz.” denildi.

Toplantıya katılan veliler, merkezi gezerek beğenilerini dile getirdi. Böylesi bir merkezi Çorum'a kazandırdığı için Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'ye teşekkür etti.




Son Güncelleme: 08.10.2013 17:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.