Yabancı öğrencilere oryantasyon eğitimi

Hitit Üniversitesi’nde öğretim gören yabancı uyrukluöğrencilerin oryantasyon eğitimleri yapıldı.

22 Ekim 2013 Salı 11:24
 Yabancı öğrencilere oryantasyon eğitimi


Hitit Üniversitesi’nde öğretim gören yabancı uyrukluöğrencilerin oryantasyon eğitimleri yapıldı.

Erasmus ve Mevlana Değişim Programları ile kısa bir süre önce  üniversite senatosunca kabul edilen Yabancı Uyruklu Öğrencilerin Başvuru ve Kayıt Kabul Yönergesi kapsamında üniversitede eğitim-öğretime başlayan 63 yabancı uyruklu öğrenciye Rektörlük Konferans Salonu’nda oryantasyon eğitim programı düzenlendi.

Mevlana Değişim Programı Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Abdurrahman Asan, Uluslararası İlişkiler Birim Başkanı ve Erasmus Kurum Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Gökçe Merey ve Uzman Tuba Kümbül Erol, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Ömer Çırak, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Hüseyin Özden, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Süha Durmuş tarafından öğrencilerin ihtiyaç duyabilecekleri pek çok konuda bilgi paylaşımı yapıldı.

Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğretim üyelerinden Öğretim Görevlisi Zekeriya Işık rehberliğinde şehir turu ve müze ziyareti yapan öğrenciler, gezi sonrasında Rektör Prof. Dr. Alkan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Eğri, Doç. Dr. Abdurrahman Asan, Doç. Dr. Selçuk Kendirli, Yrd. Doç. Dr. Nihan Kaya, Yrd. Doç. Dr. Gökçe Merey, Öğetim Görevlisi Zekeriya Işık ve Süleyman Akyol ile bir araya gelerek, sohbet ettiler.





Son Güncelleme: 22.10.2013 11:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.