Yağmur Damlası faaliyette

Türkiye Kamu-Sen Yağmur Damlası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yaz Okulu, geçtiğimiz Pazartesi günü Yıldırım Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu’nda faaliyete başladı.

28 Haziran 2013 Cuma 19:17
 Yağmur Damlası faaliyette


Bu yıl ilki düzenlenen ve 8 hafta sürecek Yaz Okulu kapsamında haftanın beş günü Kuran-ı Kerim, dini bilgiler ve satranç, model uçak, gitar etkinlikleri gerçekleştirilecek. 

Yaz Okulu hakkında bilgi veren Yağmur Damlası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İl Temsilcisi Ahmet Sözüdoğru, “Kuran-ı Kerim ve dini bilgiler Çorum Müftülüğü’nün görevlendirdiği öğretim görevlileri tarafından verilirken diğer faaliyetlerde Mimar Sinan Halk Eğitim Merkezi öğreticileri görev yapacaklar.

Çocuklarımızın yaz tatilini geçirirken milli ve manevi değerlerine sahip, dinini ve milli değerlerini seven, onları yücelten bir eğitim anlayışı ile eğitim ve öğretime devam etmelerini arzuladığımız etkinliğimiz Ramazan ayında gerçekleştireceğimiz farklı programlarla desteklenerek devam edecektir. Yıl boyu sabah erken okul yollarına düşen çocuklarımızın biraz olsun dinlenebilmeleri için kurslarımız 13.30-17.00 saatleri arasında bilgisayar destekli olarak gerçekleşmektedir.

Yaz okulumuzun gerçekleştirilmesinde desteklerini bizden esirgemeyen Yıldırım Beyazıt İHL yöneticileri ile İl Müftülüğü ve Mimar Sinan HEM Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz. Ayrıca  çocuklarını bizlere emanet eden güven duyan sayın velilerimize de saygılarımızı sunuyorum.” diye konuştu.




Son Güncelleme: 28.06.2013 19:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165