Yarışmaya katıldılar, klip çektiler

Mehmetçik Anadolu Lisesi, “E Twinning Türkiye Şarkısını Arıyor” yarışmasına başvurdu, ayrıca bir de klip çekti.

10 Ekim 2019 Perşembe 15:27
Yarışmaya katıldılar, klip çektiler

Son yıllarda, E Twinning ve Erasmus eğitim ağı kapsamında bir çok faaliyete imza atan Mehmetçik Anadolu Lisesi, bu kez farklı bir başlık adı altında ismini duyurmaya hazırlanıyor. E Twinning Eğitim Ağı’nın 10’uncu yılını taçlandırmak ve bu alanda faaliyetleri takip eden eğitimcileri heveslendirmek için “E Twinning Türkiye Şarkısını Arıyor” başlığı altında bir yarışma açtı. Başvuru süresi 20 Haziran-30 Eylül tarihleri arasında tamamlanan bu yarışmaya, E Twinning portalına üyeliği bulunan tüm öğretmen, öğrenci ve idareciler katılma fırsatı buldular. Yarışma şartnamesinde, hazırlanacak eserlerde, olması gereken tüm detaylar belirtildi. Elemelerde ilk üç sırayı alan eserler Aralık ayında Antalya’da gerçekleşecek E Twinning Türkiye toplantısında canlı olarak sahnelenecek. Buradaki final programında birinci olan eserin katılımını sağlayan okula, istenilen bir sınıfın eğitim donanımı temini yapılacak.

Konuya ilişkin bilgi aldığımız Müzik Öğretmeni Hakan Önsöz, tamamen okul imkanları, öğrenci ve öğretmenleriyle yürütülen klip çalışmasından ümitli olduklarını söyledi. Aynı zamanda bu yarışmaya Çorum’dan katılan tek okulun Mehmetçik Anadolu Lisesi olduğunu hatırlatan Önsöz, Çorumlulardan da ilgi ve destek beklediklerini belirtti. Önsöz, “Çorumlu hemşerilerimiz, klibe ‘Youtube / E Twinning Türkiye’ başlığında erişebilir.”dedi.

Son Güncelleme: 10.10.2019 15:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.