Yeni okul binaları yolda

Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, Çorum merkezde yapımı süren okul inşaatlarının yeni eğitim dönemine hazır olacağını belirtti.

27 Nisan 2020 Pazartesi 17:20
Yeni okul binaları yolda

Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, Çorum merkezde yapımı süren okulların yeni öğretim yılında çocukların hizmetine sunulacağını açıkladı.

Sarı, İnşaat ve Emlak Şube Müdürü Müslim Kılıç ile birlikte Çorum merkezde inşaat çalışmaları süren 24 derslikli Bekir Aksoy İlkokulu, 20 derslikli Karakeçili Ortaokulu, 20 derslikli Gülabibey İlkokulu ve 16 derslikli Karşıyaka Ortaokulu'nu inceledi. Daha sonra Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan deprem tahkik çalışmaları kapsamında yıkımı gerçekleştirilen Bahçelievler İlkokulu A Blok'u ve Zafer İlkokulu yıkım alanlarını ziyaret etti.

Sarı, yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Çorum merkezde yapımı süren okullarımız en son sistem ile deprem yönetmeliklerine uygun bir şekilde yapılmakta. İnşallah yeni eğitim öğretim yılında çocuklarımız yeni binalarında, hayallerine koşacaklar. Ayrıca Bahçelievler İlkokulu A blok ve Zafer İlkokulu’nun depreme dayanıklı olmadığı için yıkılan binalarının yerine modern binalar yapılacak. Öğrencilerimiz yeni binada korkusuz bir şekilde kaliteli eğitim görecek.”

Son Güncelleme: 28.04.2020 10:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
@corumsever 2020-04-27 18:07:45

Emeği geçenlere teşekkür ederiz.Eski ömrünü tamamlamış binaların yenilenmesi güzel imamhatip lisesininde bu kapsamda değerlendirilmesi güzel olurdu

Avatar
İskilipli 2020-04-27 20:01:03

Darısı İSKİLİPDE HALK YARDIMLARI İLE KABA İNŞAATI BİTİRİLİP ÜNİVERSİTEYE DEVİR EDİLEN MESLEK YÜKSEK OKULU nun eğitime açılması.
Halk ğelip geçiyor. Yapılacaksa yapılmalı. Milyarlar harcandı. Çözüm üretilmeli. Okulun dışına " BENİ ÖĞRETİME AÇIN" Yazısımı yazılmalı.

Avatar
Toki 2020-04-28 22:27:42

Sayın müdürümüz devane toki bölgesini de incelerse bu bölgede orta okul yok çiftlik CAD.sarilik sokaklar bu bölgedeki öğrenciler sıkıntı yaşıyor