Yeni organizasyonlar için girişim

Hitit Üniversitesi'ne önümüzdeki yıllarda getirilmesi planlanan organizasyonlar için TÜSF Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer'den destek istendi.

09 Ekim 2018 Salı 14:51
Yeni organizasyonlar için girişim

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, kısa bir süre öncesinde İstanbul Aydın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde Dekan olarak göreve başlayan Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

2019 yılında ulusal, 2021 ve 2022 yılları için de uluslararası düzeyde üniversiteye alınması planlanan etkinliklerle ilgili değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette, organizasyonlarla ilgili taleplerini ileten Rektör Alkan, bu konuda Prof. Dr. Kemal Tamer’den destek beklediklerini belirtti.

Göreve geldiği günden bu yana Prof. Dr. Tamer ile başta 12. Dünya Üniversiteler Güreş Şampiyonası ve 11. Avrupa Üniversiteler Futsal Şampiyonası olmak üzere pek çok ulusal ve uluslararası etkinlik gerçekleştirdiklerinin hatırlatan Alkan, vermiş olduğu desteklerden dolayı Prof. Dr. Tamer’e bir kez daha teşekkür etti.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Kemal Tamer de, Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkür etti.

Son Güncelleme: 09.10.2018 14:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.