Yenilenen yüzüyle kurslara hazır

Language Centre Kurucu Müdürü Halil İbrahim Aşgın, yeni dönem İngilizce ve bilgisayar kurslarının başladığını açıkladı.

30 Eylül 2013 Pazartesi 19:03
 Yenilenen yüzüyle kurslara hazır

Language Centre Kurucu Müdürü Halil İbrahim Aşgın, yeni dönem İngilizce ve bilgisayar kurslarının başladığını açıkladı.

15 yıllık süreçte kendilerini her geçen gün yenileyip geliştirdiklerini ve kalite çıtasını sürekli yükselttiklerini belirten Aşgın, “Kurum çalışanlarımız ve halkımızla birlikte Language Centre’ı sadece Çorum'da değil bölgemizde zirveye taşıdık. Fakat hiçbir zaman mevcut durumumuzla yetinmedik. Hep bir ilerisini ve daha iyisini hedefledik. Çünkü daha iyi olmaya çalışmayan iyi olarak da kalamaz, bunun farkındayız.” dedi.

Language Centre yenilendi

Bu vizyonun bir gereği olarak bu yaz kurs binasını baştan aşağıya yenilediklerini belirten Aşgın, şunları kaydetti; “Çorum'un en modern eğitim binasını kursiyerlerimizin hizmetine sunmuş olmanın mutluluğu içerisindeyiz. İngilizce ve bilgisayar öğrenmek için bizi tercih eden kursiyerlerimiz yepyeni ve baştan aşağıya modernize edilmiş eğitim binamızda, İngilizce ve bilgisayarı modern ve nezih bir ortamda öğrenecekler. Tamamen yenilenen kurs merkezimizde yeni bir anlayış ve bir heyecanla yabancı dil ve bilgisayar eğitimlerimizi başlatıyoruz.

‘Her düzeyde İngilizce kurslarımız başlıyor’

Yeni eğitim ve öğretim dönemi Hitit Üniversitesi ile birlikte tüm ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerimiz için başladı. Tüm kademelerdeki öğrenci ve öğretmenlerimize başarı, sağlık ve mutluluk dolu bir eğitim öğrenim dönemi temenni ediyoruz. Yeni öğrenim dönemiyle birlikte Language Centre’da yeni dönem İngilizce ve bilgisayar kursları başlıyor. 7'den 70'e herkese ve her türlü ihtiyaca yönelik İngilizce kurs programlarımız mevcuttur. İlköğretim 2. sınıftan itibaren tüm ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için ayrı ayrı olmak üzere her düzeyde İngilizce kurslarımız vardır. Ayrıca Üniversite öğrencileri ve yetişkinler için de başlangıç düzeyinden ileri düzeye kadar her seviyede Genel İngilizce programlarımız mevcuttur. Yine birçok Türkiye ve Çorum derecelerine sahip olduğumuz yabancı dil üniversite hazırlık kurslarımızla birlikte akademik kariyer yapmak isteyenler için YDS ve IELTS hazırlık kurslarımızı da önümüzdeki günlerde başlatıyoruz. Kaliteli bir dil eğitimi almak isteyen herkesi bizimle görüşmeye ve kurslarımızdan faydalanmaya davet ediyoruz. Kurslarımızla ilgili detaylı bilgileri www.dilmerkezi.com internet sitemizden edinebileceğiniz gibi Valilik civarı Ilıca Caddesi üzerindeki kurs binamıza gelerek ya da telefonla alabilirsiniz

‘Şimdi bilgisayar öğrenme zamanı’

Language Centre sadece Çorum'un en iyi dil kursu değil aynı zamanda mesleki eğitim ve bilgisayar kursudur. Bilgisayar İşletmenliği kursumuz da yine önümüzdeki günlerde başlayacaktır. Bu kursumuzu tamamlayarak yapılacak sınavda başarılı olanlar memurluk atamalarında geçerli bilgisayar işletmenliği sertifikası almaya hak kazanmaktadırlar. Language Centre Çorum'da bu sertifikayı veren birkaç kurumdan bir tanesidir.

Çorum'da en güzel fiziki koşullarda bilgisayar eğitiminden faydalanmak isteyenleri kursumuza bekliyoruz.”








Son Güncelleme: 30.09.2013 19:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.