Yerli Malı Haftası

Bahçelievler İlkokulu 1/C sınıfı öğrencileri “Tutum, Yatırım ve Yerli Malı Haftası”nı büyük bir coşku ile kutladılar.

16 Aralık 2018 Pazar 13:43
Yerli Malı Haftası

Bahçelievler İlkokulu 1/C sınıfı öğrencileri “Tutum, Yatırım ve Yerli Malı Haftası”nı büyük bir coşku ile kutladılar.

Evlerinden getirdikleri yiyecek ve içecekleri sınıf arkadaşları ile paylaşan öğrenciler, tutumlu olmanın ve ülkemizde üretilen ürünleri öncelikli olarak kullanmanın önemi noktasında bilgiler edindiler. Velilerin de katıldığı programda öğrenciler, “Ülkemi Seviyorum, Yerli Malı Kullanıyorum” temalı kokartlar taşıdılar. Ayrıca sınıf öğretmeni Elif Bahçeci tarafından kendilerine hediye edilen kumbaraları alan öğrenciler, biriktirdikleri paralar ile kitap alacaklarını söylediler. Öğrenciler günün anısına fotoğraf çektirmeyi de unutmadılar.

Son Güncelleme: 16.12.2018 14:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan 2018-12-20 08:34:38

yerli malı haftasını elmayla armutla değil organize sanayi bölgesinde kutlanması gerekir.çocuklar kutluyor ama yerli malı nedir, nerden gelir bilmiyorlar.