YKS heyecanı

Çorum'da YKS'ye 102 sınav binasında 30 bin 735 aday katılırken, öğrenciler kadar veliler de heyecan yaşıyor.

15 Haziran 2019 Cumartesi 12:13
YKS heyecanı

Çorum’da bugün başlayan ve yarın da devam edecek olan Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) 30 bin 735 aday katılıyor.

Üç oturum halinde 102 sınav binasında yaklaşık 30.735 adayın katıldığı sınav organizasyonunda 4.500’e yakın personelin görev yapıyor. Türkiye genelinde ise yaklaşık 2 buçuk milyon öğrenci sınav maratonuna katılıyor. İlk oturum olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) bugün gerçekleştiriliyor. Yarın ise AYT VE YDT var. Çorum’da öğrenciler sınavda ter dökerken veliler okul bahçelerinde onları heyecanla bekliyor.

Öte yandan Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Başkan Yardımcıları Turhan Candan ve Lemzi Çöplü ile birlikte Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu’nda YKS'ye katılan öğrencilere başarı dileklerini iletti.

Son Güncelleme: 15.06.2019 13:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.