YÖK’ten o bölüm için onay geldi

HİTÜ)Fen-Edebiyat Fakültesi bünyesindeki Matematik Bölümü’ne 2020-2021 eğitim öğretim yılından itibaren öğrenci alınması teklifine YÖK'ten onay geldi.

09 Haziran 2020 Salı 11:05
YÖK’ten o bölüm için onay geldi

Hitit Üniversitesi (HİTÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi bünyesindeki Matematik Bölümü’ne 2020-2021 eğitim öğretim yılından itibaren yeniden öğrenci alınacak.

Üniversitenin Matematik Bölümüne yeniden öğrenci alınması yönündeki teklifi, Yükseköğretim Genel Kurulu tarafından yapılan inceleme sonucunda uygun bulundu. Böylelikle 2020-2021 eğitim-öğretim yılında Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümünün, 40 öğrenci alımı yaparak eğitim-öğretim faaliyetlerine başlaması planlanıyor.

Fen-Edebiyat Fakültesi’nde 2020 yılında 40 öğrenci alacak olan Matematik Bölümü ile aktif bölüm sayısı 7’ye yükselmiş oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ukala 2020-06-09 12:51:29

Türkiye de Matematik Bölümü kapanırken Hitit Üniversitesine bu bölümü açan YÖNETİCİLERİ tebrik ederim. Hitit Ünv ne kadar GENİŞ bir vizyon sahip olduğunu gösteriyor. İşsizlik ordusuna katkılarından dolayı üniversitenin başarıların devamı dilerim...