10 arsa satışa çıktı, işte detaylar

Çorum Belediyesi Kuruçay'da 8, Gülabibey'de 2 adet olmak üzere toplam 10 arsayı ihale ile satışa çıkarıyor.

15 Şubat 2023 Çarşamba 22:47
10 arsa satışa çıktı, işte detaylar

Çorum Belediyesi kendi mülkiyetinde bulunan Kuruçay'da 8, Gülabibey Mahallesi'nde 2 arsaihale ile satışa çıkarıyor.

Kuruçay'da imar planında 2 kat konut alanı işaretli arsalar 1 milyon liranın üzerinde muammen bedelle satılacak.

Gülabibey Mahallesi sınırlarında ise iki taşınmaz ihale ile satılacak. İhalede, 8 kat konut imarlı arsa 8 milyon lira, 8 kat imarlı konut ve ticaret alanı işaretli arsa ise 9 milyon lira muammen bedelle atılacak.

İhale 20 Şubat 2023 tarihinde yeni belediye binasında konferans salonunda encümen huzurunda gerçekleştirilecek.

Belediye'den yapılan duyuruda; "limiz Kuruçay Mah. (Silmkent bölgesi) ve Gülabibey Mahallesi'nde bulunan Villa-Konut-(TİCK) arsaları, 2886 say. D.İ.K. göre %50'si peşin kalanı 8 taksitle 20.02.2023 tarih Pazartesi günü ihaleye çıkarılacaktır. Satılacak arsalara ait bilgiye https://www.corum.bel.tr/ihaleler/belediyemize-ait-8-adet-tasinmaz-satis-ihalesi ve https://www.corum.bel.tr/ihaleler/belediyemize-ait-2-adet-tasinmaz-satis-ihalesi internet adreslerinden ulaşabilirsiniz."denildi.

Son Güncelleme: 16.02.2023 19:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenan 2023-02-16 15:48:37

Tabanı sağlam, ucuz maliyetli konut arsası üretimi artırılması gerekir. Tarım arazisi değil de zemin sağlam yerlerden bol miktarda konut arsası üretimi gerekli. Bu arada deprem nedeni ile ÇORUM NE YAPILACAK Eski binalar mevcut nerelermi Gazi caddesi, Bahabey caddesi, Fatih caddesi, konut yapımı ucuzlatılmalı. maliyetler düşürülmeli. Kentsel dönüşüm ile ilgili olarak BİLGİ ALINABİLME VE YÖNLENDİRME HUSUSUNDA BELEDİYE ÖNCÜLÜK ETMELİDİR. inşAllah

Avatar
Mehmet 2023-02-16 18:48:10

Satin herseyi! Baska bir set bilmeyen yiyiciler