16 milyonluk yeni yatırım

Çorum'un Sungurlu İlçesi OSB'ye 16 milyon lira değerinde çorap fabrikası kuruluyor.

13 Eylül 2022 Salı 22:32
16 milyonluk yeni yatırım

Asya İplik ve Tekstil Firması Sahibi hemşehrimiz Yılmaz Kocamanoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Behiç Akkaş’ı ziyaret ederek, ilçeye kuracakları 16 milyon lira değerindeki çorap fabrikası hakkında bilgi verdi.

Çorum'un Sungurlu İlçesi OSB'ye 16 milyon lira değerinde çorap fabrikası kuruluyor.

Sungurlu Gazetesi’nin haberine göre; TSO Başkanı Behiç Akkaş, çorap imalatı yapacak firma için yer tahsisinin yapıldığını bildirdi. Akkaş, 16 milyon değerinde ve 20 dönümlük alan üzerine kurulacak fabrikada ilk etapta 50 kişinin istihdam edileceğini söyledi.

OSB BÜYÜYOR

Sungurlu OSB’nin yeni yatırımlarla büyümeye devam ettiğini belirten Akkaş, şöyle dedi:

“Sungurlulu Hemşehrimiz Yılmaz Kocamanoğlu’nun sahibi olduğu Asya İplik ve Tekstil firması tarafından Organize Sanayi Bölgemize çorap üretim fabrikası kurulacak. Çorap üretimi yapacak firmamız için yer tahsisi yapıldı. 16 milyon değerinde ve 20 dönümlük alan üzerine kurulacak fabrikamızda 50 kişi istihdam edilecek. Hayırlı olsun. Hemşehrimize memleketine yapmış olduğu yatırımdan dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca KPRS Ütü Ambalaj Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Bozman’da yatırım yapmak için OSB’den yer tahsisi istedi. Bu yönde ki çalışmalarımız sürüyor. OSB’miz her geçen gün büyümeye ve gelişmeye devam ediyor.”

Son Güncelleme: 16.09.2022 09:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2022-09-16 18:22:05

HELAL OLSUN ÇORUM SEVDALILARINA, HELAL OLSUN BU TOPRAKLARA YATIRIM YAPAN ÇORUM'LULARA, HELAL OLSUN MEMLEKET SEVDALILARINA..... ÇORUMLUNUN YAPTIĞINI HERKES YAPAMAZ. ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN. MEVLAM SİZLER GİBİ ÇORUM AŞIĞI İŞ İNSANLARININ SAYILARINI ARTTIRSIN İNŞALLAH.RABBİM YOLLARINI AÇIK ETSİN İNŞALLAH. İŞ İNSANLARIMIZA ÇORUM'UN 13 İLÇESİNE DE İNŞALLAH FABRİKALAR KURMAYI NASİB ETSİN. GERÇEK ÇORUM SEVDALILARI BİRER BİRER KENDİLERİNİ GÖSTERMEYE BAŞLADI. İNŞALLAH SAYILARI ÇORUM'UMUZ DA DAHA DA ARTAR.